MALATYA / ARGUVAN - Atatürk İlkokulu

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Nis

Öğrencilerimiz "Kütüphane Haftası" etkinliklerinde ilçemiz kütüphanesine öğretmenleri eşliğinde ziyaret gerçekleştirdiler. İlçemiz Kaymakamlığı, kütüphane yetkililerimiz ve sınıf öğretmenlerimize gönülden teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğencileri Sınıf Öğretmenimiz Şevval GÖKBULUT öncülüğünde "Yöresel Ağaç Dikimi" çalışmasını uyguladılar. İlkbaharın gelişi ile öğrencilerimiz okul bahçemize geleceğe bir hatıra bıraktılar.

Ock

Okulumuz öğrencileriyle birlikte aylık olarak sinema günü gerçekleştirerek biletimizi alıyor, gişede sıraya giriyor, şekerlerimizi alıp filmimizi keyifle izliyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencileri İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Desteğiyle birçok alanda takımsal faaliyetlerde bulunmaktalar. Voleybol, futbol, masa tenisi, judo gibi alanlarda takım olarak çalışmalara katılan öğrencilerimiz çeşitli turnuvalarda kupalar ve madalyalar kazanmayı hedefliyor. Bu kapsamda öğrencilerimizin en büyük destekçisi olan Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Yalçın SİNCER' e okulumuz adına gönülden teşekkür ederiz.

Ock

İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından okulumuzda düzenlenen Ebru ve Resim kursları, kurs öğretmenimiz Yusuf ÖZDEMİR öncülüğünde tüm verimliliği ile yıl boyu devam edecektir. Kurs öğretmenimiz Yusuf ÖZDEMİR' e tüm fedakarlıkları için öğrencilerimiz ve velilerimiz adına gönülden teşekkür ederiz.

Ock

İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından okulumuzda düzenlenen Bilgisayarsız Temel Robotik Kodlama kursları, kurs öğretmenimiz SKevser YAYAN öncülüğünde tüm verimliliği ile yıl boyu devam edecektir. Kurs öğretmenimiz Kevser YAYAN' a tüm fedakarlıkları için öğrencilerimiz ve velilerimiz adına gönülden teşekkür ederiz.

Ock

İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından okulumuzda düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları kursları, kurs öğretmenimiz Sermiye DİNÇ öncülüğünde tüm verimliliği ile yıl boyu devam edecektir. Kurs öğretmenimiz Sermiye DİNÇ' e tüm fedakarlıkları için öğrencilerimiz ve velilerimiz adına gönülden teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda faaliyet gösteren Okul Öncesi Halk Eğitimi Merkezi kursunda Öğretmenimiz Gülcan ÇAKIR ve öğrencileri CVitamini etkinliği ile kışa hazırlık yaptılar.

Ock

İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından okulumuzda düzenlenen PİYANO kursları, kurs öğretmenimiz Beril BAYRAM öncülüğünde tüm verimliliği ile yıl boyu devam edecektir. Kurs öğretmenimiz Beril BAYRAM' a tüm fedakarlıkları için öğrencilerimiz ve velilerimiz adına gönülden teşekkür ederiz.

Ock

İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından okulumuzda düzenlenen DRAMA kursları, kurs öğretmenimiz Hülya DAĞHANÇER öncülüğünde tüm verimliliği ile yıl boyu devam edecektir. Kurs öğretmenimiz Hülya DAĞHANÇER' e tüm fedakarlıkları için öğrencilerimiz ve velilerimiz adına gönülden teşekkür ederiz.

Ock

İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından okulumuzda düzenlenen MASA TENİSİ kursları, kurs öğretmenimiz Dilan TAŞKIRAN öncülüğünde tüm verimliliği ile yıl boyu devam edecektir. Kurs öğretmenimiz Dilan TAŞKIRAN' a tüm fedakarlıkları için öğrencilerimiz ve velilerimiz adına gönülden teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Okulöncesi öğlen gurubu öğrencilerimiz ve Arguvan Halk Eğitimi Merkezi Öğretmenlerimizden Gülcan ÇAKIR' ın Yeni Yıl Etkinlikleri

Ara